Julisteet

Juliste painatus ja suunnittelu

Meiltä saat kaikenkokoiset mainosjulisteet ja suurkuvatuotteet sisätiloihin ja ulos.

Autamme sinua tarvittaessa valitsemaan oikean koon ja materiaalin, oli sitten kyse informatiivisesta julisteesta, markkinointimateriaalista tai taideteoksesta.

Huomioithan, että verkkokaupassa on esillä vain suosituimmat kokomme.

Mikäli tarvitset muunkokoisia julisteita, ole meihin yhteydessä!

Kaikki tuotteet

Julisteiden painatus

Etsitkö vaikuttavaa tapaa viestiä tai tuoda esille tärkeää tietoa? Olet saapunut oikeaan paikkaan!

Laine Print tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita julisteita ja suurkuvatuotteita, jotka tekevät vaikutuksen niin sisätiloissa kuin ulkona. Painetut julisteet ovat tehokas väline niin brändin esittelyyn, markkinointiin kuin vaikuttavaan visuaaliseen ilmaisuun.

Oikean koon ja materiaalin valinta

Ymmärrämme, että jokaisella projektilla on omat tarpeensa ja siksi tarjoamme mahdollisuuden valita juuri sopivan koon ja materiaalin julisteillesi. Olipa kyseessä informatiivinen juliste, markkinointimateriaali tai taideteos, me autamme sinua löytämään oikean ratkaisun tarpeisiisi.

Valitse suosituista vaihtoehdoista verkkokaupassamme tai ota meihin yhteyttä, jos tarvitset muunkokoisia julisteita. Olemme täällä auttaaksemme sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Laadukkaat ja kestävät mainosjulisteet

Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää. Käytämme vain parhaita materiaaleja ja nykyaikaista painoteknologiaa varmistaaksemme, että julisteesi ovat laadukkaita ja kestäviä.

Haluamme, että mainosjulisteesi paitsi herättävät huomiota ja välittävät viestisi tehokkaasti, myös säilyttävät loistonsa pitkään. Oli valintasi sitten kiiltäväpintainen paperi tai mattapintainen kartonki, tarjoamme laadukkaita vaihtoehtoja viestisi välittämiseen.

Ota yhteyttä, niin löydetään yhdessä juuri sinulle sopiva ratkaisu!

Suunnitteluapua vai valmis aineisto?

Tarvitsetko apua julisteen suunnittelussa? Olemme täällä auttamassa. Visuaalinen ilme on keskeinen osa viestisi tehokasta välittämistä, ja ammattitaitoinen suunnittelu takaa sen, että julisteesi erottuu ja jää mieleen. Riippumatta siitä, haluatko minimalistisen ja tyylikkään julisteen vai värikkään ja näyttävän teoksen, me autamme toteuttamaan visiosi.

Painamme julisteet myös valmiista aineistostasi. Mikäli valmiin aineistosi painokelpoisuus mietityttää, voit aina lähettää sen katsottavaksi osoitteeseen aineisto@laine.net.

Yksilölliset julisteiden painatusratkaisut

Jokainen projekti on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä suunnitteluratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi täydellisesti. Oli tavoitteesi sitten brändin esittely, markkinointi tai taiteen luominen, voimme auttaa sinua herättämään visiosi henkiin.

Mikäli sinulla on tarve muunlaisille ulkomainontaan tai suuriin tiloihin soveltuville mainosmateriaaleille, tutustu myös muihin suurkuvatulosteisiimme. Mikäli puolestaan etsit pienempiä julisteita, käy tutustumassa flyerit-tuotesivuilla.

Tutustu myös Painotalo Laine Printin muihin painotuotteisiin.