Ihannepainosi

Viestisi arvoinen paino

Meidän asiakkaitamme yhdistää se, että heillä on viesti, joka ansaitsee tulla nähdyksi. Jos sinullakin on tärkeää sanottavaa, me haluaisimme auttaa sinua hyödyntämään painotuotteita ja suoramarkkinointia yhä tuloksellisemmin.

Tarjoamme sopivassa suhteessa elämääsi helpottavaa teknologiaa ja henkilökohtaista palvelua. Olemme kumppanisi ideasta toteutukseen, oli kyseessä perinteinen painotuote tai kohdennettava erityisratkaisu.

Me olemme perheyritys, joka on erikoistunut asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden ymmärtämiseen jo 65 vuotta. Ja nälkä oppia lisää kasvaa sukupolvelta toiselle. Haluamme olla paino, joka ei tarjoa sinulla vähän kaikkea vaan jotain erityistä. Paino, joka on viestisi arvoinen ja juuri sopivan kokoinen sinulle.

Painopalvelut vai paljon enemmän? Sinä päätät.

Jos valitset meidät, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta, sillä voimme hoitaa koko prosessin painotuotteen graafisesta suunnittelusta toteutukseen, varastointiin ja postitukseen. Luonnollisesti sinä kuitenkin päätät, miten monipuolisesti haluat palveluitamme hyödyntää.

Suunnittelu

Parhaimmillaan painotuote paitsi näyttää, myös tuntuu hyvältä. Meiltä saatkin apua sekä visuaaliseen suunniteluun että erottuvien materiaalien valintaan.

Painotuotteiden tilausjärjestelmä

Jotta tilaaminen olisi mahdollisimman vaivatonta, tarjoamme käyttöösi helppokäyttöisen tilausjärjestelmän. Siellä aineistosi ovat aina ajan tasalla, ja voit päivittää aiemmin tilaamiasi tuotteita tai tehdä uusia tilauksia ketterästi.

Emme kuitenkaan pakota sinua itsepalvelun varaan, vaan jonkin mietityttäessä päivystämme tuttuun tapaan myös puhelimen ja sähköpostin päässä.

Painotuote-

valikoima

Meiltä saat mainospainotuotteet, näkyvyystuotteet, lomakkeistot ja muut kestosuosikit. Jos taas kaipaat jotain vähän erikoisempaa, otamme mielellämme haasteen vastaan.

Jälkikäsittely

Harkittu jälkikäsittely voi tehdä hyvästä erinomaisen ja nostaa viestisi tavallisen yläpuolelle. Kerromme mielellämme, miten erilaiset taitot, lakkaukset ja muut erikoistehosteet sopisivat painotuotteeseesi.

Postitus

Hoidamme puolestasi postitukset pienistä lähetyksistä aina satojen tuhansien kappaleiden kampanjoihin asti. Lisäksi palveluihimme kuuluu palautusten käsittely ja varastointi.


Joskus suuri idea vaatii suuren toteutuksen

Kun haluat, että viestisi huomataan, meidän kanssamme se ei jää teknologiasta tai materiaaleista kiinni. Autamme sinua valitsemaan juuri tarkoitukseesi sopivan näkyvyystuotteen, jonka toteutamme ja asennamme – suurella ammattitaidolla.

Roll-upit ja mainosliput

Jos kaipaat kattavaa tuotevalikoimaa, meiltä löytyy. Valittavissasi on runsaasti erikokoisia Roll-up-tuotteita, banderolleja sekä lippuja sisälle ja ulos.

Messut ja näyttelyt

Toteutamme kaikenkokoiset ideat! Suunnittelemme ja kokoamme kanssasi näköisesi messuosaston, joka erottuu massasta.

Suurkuvatulosteet

Jos kaipaat näkyvyyttä, hyödynnä kokoa. Meiltä saat sisä- ja ulkokäyttöön sopivat laadukkaat suurkuvatulosteet, mainosteippaukset ja logotaulut.

 

Teippaukset, teipit ja tarrat

Auton kylki ja eteisaula – ne ovat vain esimerkkejä tyhjästä tilasta, jonka voi muuttaa näyttäväksi mediaksi mainosteippauksella. Kerro ideasi, niin autamme sinua luomaan näyn, joka ei unohdu.

Opastetaulut ja kyltit

Ohjaa ihmiset perille, muistuta työturvallisuudesta tai kerro jotain muuta kertomisen arvoista. Me varmistamme, että viestisi huomataan.


Hiilijalanjälkemme on pyöreä nolla

Elantomme kasvaa metsästä. Meille onkin tärkeää kantaa vastuumme ympäristöstä vastuullisesti toimien.

Olemme määrätietoisesti pienentäneet tuotantomme hiilijalanjälkeä, ja vuodesta 2019 lähtien tuotantomme on ollut täysin hiilineutraalia. Täytämme myös Pohjoismaisen ympäristömerkin vaatimukset.

Suomen 4H-liiton kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä hyvitämme kaikki painotuotteistamme aiheutuneet päästöt istuttamalla uutta metsää Taimiteko-toimintamallin kautta.


Olisi kiva kuulla sinusta!

Kiinnostaako painotuotteiden ja suoramarkkinoinnin yhä tuloksellisempi hyödyntäminen? Heitä meille haaste ja kerro tarpeesi. Me haluamme ymmärtää, mitä juuri sinä haluat, jotta voimme olla viestisi arvoinen paino.

Laine. Ehkä sinun ihannepainosi.