Flyerit

Laadukkaat flyerit nopeasti ja edullisesti! 

Kun digitaalinen markkinointi valtaa päivänvalon, perinteisemmät mainoskeinot jäävät helposti varjoon. Kuitenkin yksi vanhan ajan markkinointityökalu, joka on edelleen vahvasti voimissaan, on flyer mainos.  

Flyerit tarjoavat yrityksille ja tapahtumajärjestäjille mahdollisuuden tavoittaa kohdeyleisöään ainutlaatuisella ja luovalla tavalla. Vaikka digitaalinen viestintä on suosittua, flyerit tarjoavat erilaisen kosketuspisteen, joka voi erottaa yrityksen tai tapahtuman massasta.

Kaikki tuotteet

Flyereiden suunnittelu, painatus ja postitus

Me autamme vuosien kokemuksella suunnittelemaan, painamaan ja tarvittaessa myös postittamaan mieleenpainuvat mainos flyerit minnepäin Pohjoismaita tahansa. Ja mikä parasta, teemme sen nopeasti ja edullisesti. 

Ymmärrämme hyvin, että markkinointikampanjat, messut ja muut tapahtumat voivat edellyttää nopeaa toimintaa. Tarjoamme tehokkaan tuotantoprosessin, joka takaa nopean painatuksen ja toimituksen. Voitte luottaa siihen, että saatte tilauksenne ajoissa ja juuri niin kuin haluatte, olipa kohteena sitten Helsinki tai Utsjoki.

Painatus

Kun haluat laadukkaan ja näyttävän lopputuloksen, olet oikeassa paikassa. Ammattitaitomme ja nykyaikaiset painoteknologiamme varmistavat, että flyerinne herättävät huomiota ja jättävät kestävän vaikutuksen vastaanottajiin. 

Laatu riippuu suuresti painetusta materiaalista. Tarjoamme erilaisia painopaperivaihtoehtoja, joiden avulla voitte valita juuri oikean materiaalin brändinne tai tapahtumanne viestin välittämiseen. Olipa kyse vaikkapa sileästä kiiltävästä paperista tai mattapintaisesta kartongista, autamme teitä löytämään sopivan vaihtoehdon tarpeisiinne. 

Ota yhteyttä, niin painetaan teille flyerit, jossa hinta ja laatu kohtaavat! Mikäli olet etsimässä järeämpää ratkaisua, niin voit siirtyä tutustumaan esitteet-tuotesivulle.

Suunnittelu

Oletko flyereita vailla, mutta luovuus ei kuki tai aikataulut anna myöden? Älä parahtele tuskissasi, vaan anna meidän auttaa visuaalisen ilmeen suunnittelussa, jotka paitsi tuovat esiin brändisi tai tapahtumasi persoonallisuutta, myös viestivät sen ydinsanoman tehokkaasti. 

Emme pelkästään paina flyereita valmiista materiaaleista, vaan myös tarvittaessa autamme niiden suunnittelussa. Suunnittelun merkitys on ratkaiseva, kun haluatte erottua massasta ja viestiä tehokkaasti kohdeyleisöllenne. Tarkka huomio yksityiskohtiin takaa sen, että viestinne välittyy moitteettomasti ja ammattimaisesti. 

Jokainen yritys ja tapahtuma on ainutlaatuinen. Siksi tarjoamme räätälöityjä suunnitteluratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi täydellisesti. Riippumatta siitä, haluatko luoda minimalistisen ja tyylikkään flyerin tai näyttävän ja värikkään esitteen, me voimme toteuttaa visiosi. 

Ota yhteyttä – ja suunnittelu voi alkaa! Tutustu myös Painotalo Laine Printin muihin painotuotteisiin.

Postitus

Mikäli haluat, että flyerit lähtevät matkaan suoraan meiltä, se sopii paremmin kuin hyvin. Toimipaikkakuntinamme toimivat Rauma ja Helsinki, mutta voit luottaa siihen, että markkinointimateriaalit löytävät perille nopeasti ja luotettavasti ympäri Pohjoismaiden. 

Postimaksut ovat yleensä printtikampanjan kallein osa, joten on tärkeää huomioida oikeat postitusluokat ja lähetysten paino. Ei ole väliä, onko kyseessä yksittäiset lähetykset tai satojen tuhansien erät, monipuolisella konekannallamme hoidamme viestisi matkaan ajallaan ja luotettavasti. Erikoisratkaisuissa hoidamme myös käsinpostitukset. Toistuvissa lähetyksissä voimme yhdessä automatisoida prosessin, jolloin säästät aikaa ja rahaa. Ja jos kontaktilistasi on suppea, etkä ole ihan varma ketä lähestyisit viestilläsi, niin voimme auttaa kohderyhmähankinnoissa. Käytössämme on myös Postin lajittelupalvelu, jolloin postimaksujen hinta on alhaisempi. 

Lue lisää postituspalvelustamme!