Käyntikortit

Käyntikortilla luot hyvän ensivaikutelman

Tyylikäästi painetulla käyntikortilla on tehokas tapa jäädä ihmisten mieleen ja luoda hyvä ensivaikutelma. Vaikka erilaisten digitaalisten markkinointikeinojen ja alustojen, kuten LinkedInin myötä digitaalisia esittelyvaihtoehtoja näkee yhä useammin, on perinteinen paperinen versio edelleen loistava tapa erottua massasta.

Kaikki tuotteet

Käyntikorttien painatus ja suunnittelu

Tyylikäs kortti on kompakti, mutta tehokas markkinointiväline. Se ei ole vain paperinpala taskussa, vaan keino siihen, miten sinut ja yrityksesi voidaan nähdä liiketoiminnassa. Me ymmärrämme laadun merkityksen ja tarjoamme ratkaisut suunnitteluun ja toteutukseen. Toimitamme kortit nopeallakin aikataululla, laadusta tinkimättä.

Suunnittelussa huomioimme jokaisen yksityiskohdan

Suunnittelussa on kiinnitettävä huomiota useisiin seikkoihin halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Oikean materiaalin, muodon, värien sekä erikoistehosteiden valinta ovat kaikki osa sitä. Hyvin suunniteltu ja toteutettu painotuote vahvistaa yritysilmettäsi ja tukee sitä sanomaa, jonka haluat asiakkaillesi ja kumppaneillesi välittää.

Autamme sinua luomaan juuri sellaisen käyntikortin, joka edustaa sinua ja yritystäsi parhaiten. Siksi tarjoammekin räätälöityjä suunnitteluratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi täydellisesti.

Painatamme käyntikortit kestävästä materiaalista

Valmistamme kaikki käyntikortit laadukkaista materiaaleista, joiden avulla varmistamme, että ne ovat kestäviä ja luovat ammattimaisen vaikutelman. Tarjoamme paljon erilaisia materiaalivaihtoehtoja, kuten kiiltävä- tai mattapintainen paperi sekä laadukkaita painotekniikoita, joiden avulla voimme lisätä visuaalista kiinnostavuutta sekä tekstin ymmärrettävyyttä.

Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua luomaan laadukkaat käyntikortit, jotka tekevät vaikutuksen!

Erilaiset muodot ja erikoistehosteet

Käyntikortin muoto voi olla paljon muutakin kuin perinteinen suorakulmio. Kokeile rohkeasti erilaisia muotoja, kuten pyöristettyjä kulmia tai muita uniikkeja vaihtoehtoja. Me autamme sinua suunnittelemaan juuri sellaisen kortin, jonka muoto tukee yrityksen viestiä ja visuaalista ilmettä.

Erikoistehosteilla nostat käyntikorttisi seuraavalle tasolle. Käyttämällä esimerkiksi foliointia, kohokuvioita, kohdelakkausta tai muita tehokeinoja, voit tehdä unohtumattoman vaikutuksen ja korostaa yrityksesi persoonallisuutta tai tyyliä.

Autamme mielellämme luomaan halutun vaikutelman – kysy meiltä vinkkejä ja ideoita erikoistehosteista!

Tutustu myös Painotalo Laine Printin muihin painotuotteisiin.