Suoramainonta

Suoramarkkinointi vie viestisi sinne, missä asiakkaasi ovat

Olipa kyseessä uusien asiakkaiden löytäminen, myynnin lisääminen tai tiedon jakaminen, me autamme löytämään tehokkaimman tavan päästä tavoitteeseesi. Kanava voi olla perinteinen, sähköinen tai näiden optimaalinen yhdistelmä.

Kaikki tuotteet

Suunnittelu

Voimme yksinkertaisesti toteuttaa valmiin ideasi tinkimättömästi ja tehokkaasti. Jos taas kaipaat apua jo suunnitteluvaiheessa, voit luottaa pitkään kokemukseemme. Kampanjan onnistuminen on aina oikein valitun kohderyhmän, ajoituksen ja erottuvan toteutuksen yhdistelmä.

Projektinhallinta

Helppokäyttöinen ja turvallinen projektinhallintatyökalumme auttaa pitämään langat käsissäsi laajojenkin kampanjoiden kanssa. On sanomattakin selvää, että saat tarvittaessa yhteyden internetin lisäksi myös ihmiseen.

Markkinointikanavat

Printti, verkko, sähköposti ja puhelin – viestisi tavoittaa varmimmin, kun käytät useaa eri kanavaa yhdessä. Kerro siis tarpeesi, niin etsimme parhaat keinot niiden täyttämiseen.

Kohderyhmät

Sinä tiedät, kenet haluat tavoittaa. Meillä on vahva kokemus eri tietokantojen hyödyntämisestä. Yhdessä voimme varmistaa, että viestisi saa ansaitsemansa huomion ja kustannukset pysyvät kurissa.

Analysointi

Jokainen oppii virheistään, mutta me haluamme sinun voivan ottaa kaiken irti myös onnistumisista. Me valjastamme kampanjan analytiikan työkaluksi, jolla voit tulevaisuudessa tehdä yhä tuloksellisempaa viestintää.

 

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä