Roll-up, 85x200cm

Roll-up vuota telineellä.

100,00  alv 0%

Kappalemäärä:

Aloita tilaus

Käyttötarpeet
Brändäys Kuluttajabrändeille Mainostoimistoille Markkinointimateriaalit Messut Painotuotteet ja suurkuvat Suurkuvatulosteet Valikoima järjestöille ja liitoille Visuaalinen ilme
Esittely
Kuljetettava ja helppokäyttöinen roll-up -teline on näyttävyystuotteiden klassikko. Soveltuu liikkuvaan tarpeeseen, kuten messuille, standeille, myyjäisiin, mutta siistin rakenteensa vuoksi myös koristamaan vaikka taukotilan tyhjää nurkkaa.  

Helppoa näkyvyyttä roll-upeilla

Etsitkö kätevää tapaa viestiä missä tahansa tilassa tai tapahtumassa? Laine Printin roll-upit muuttavat tilasi näyttäviksi kokonaisuuksiksi ja tapahtumapisteesi brändisi näköisiksi, tarjoten liikuteltavan ja helppokäyttöisen ratkaisun monipuolisiin tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten messut, myyjäiset tai taukotilan sisustus, roll-upit ovat klassisen tyylikkäitä ja soveltuvat mainiosti erilaisiin tilaisuuksiin. Niiden avulla on mahdollista saada näkyvyyttä suuremmissakin tapahtumissa tai tehdä vaikutus pienemmässäkin kohtaamisessa

 

Monipuolinen klassikko

Roll-upit tarjoavat monipuolisia markkinointiratkaisuja. Tyylikkäästi muotoiltuna ne eivät ainoastaan mainosta yritystäsi, vaan myös luovat ammattimaisen ilmeen, tekevät vaikutuksen erilaisissa tilaisuuksissa ja tuovat lisäarvoa ympäristöönsä. Niitä voi hyödyntää muun muassa messujen standeillä, erilaisissa tapahtumissa ja esittelytilaisuuksissa tai jopa sisustuselementteinä tauko- tai myymälätiloissa. Ne ovat kompakteja ja helppokäyttöisiä, mikä tekee niistä myös helposti liikuteltavia. Monikäyttöisyys tekee niistä olennaisen osan yrityksesi markkinointistrategiaa. Ota yhteyttä ja keskustellaan siitä, miten voimme auttaa sinua luomaan täydelliset roll-upit, jotka taipuvat monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin!

 

Roll-up osana brändiäsi 

Laine Printin roll-upit eivät ole pelkkiä näyttäviä mainostelineitä, vaan ne ovat olennainen osa brändisi kokonaisuutta. Suunnittelemme aina huolella, että ne heijastavat yritysilmettäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Käytämme ammattitaitoista taittoa ja visuaalista ilmettä varmistaaksemme, että roll-upisi eivät ainoastaan houkuttele katseita, vaan myös viestivät brändisi vahvuudet selkeästi ja vaikuttavasti. Kun tarvitset apua roll-upin ideoinnissa tai suunnittelussa, olemme täällä auttamassa. Ota rohkeasti yhteyttä niin kokeneet ammattilaisemme auttavat sinua löytämään juuri oikean ratkaisun, joka erottaa brändisi massasta.    

Valmiiksi asennettuna

Toimitamme roll-upit siistiin ja kestävään telineeseen valmiiksi asennettuna. Telineen rakenne on suunniteltu kestäväksi, jotta se pitää kuvavuodan tukevasti pystyssä kaikissa tilanteissa. Valmiiksi asennettu roll-up on käyttövalmis heti saapuessaan ja säästää siten aikaa ja vaivaa esimerkiksi tapahtumapäivänä. Valitsemalla meidän roll-upimme saat markkinointivälineen, joka kestää hyvin aikaa ja näyttää samalla hyvältä. Käytämme laadukasta, mattapintaista kangasta, joka luo ammattimaisen ja miellyttävän ilmeen.   Ota yhteyttä – ja roll-up suunnittelu voi alkaa!   Tutustu myös Painotalo Laine Printin muihin painotuotteisiin.

Aineisto-ohjeet

  • CMYK PDF
  • Ei leikkuumerkkejä tai leikkuuvaraa
  • Lisää aineistoon 200 mm asennusvaraa alareunaan ja 5 mm yläreunaan. Asennusvara jää telineen sisään piiloon, mutta painatuksen on hyvä jatkua vuodan yläreunaan asti ja muutaman sentin verran alareunaan kotelon sisään, jotta valkoinen pohjaväri ei vilku telinekotelosta. Valmiin painoaineiston koko on siis 850 x 2205 mm.

 

Paperilaadut ja jälkikäsittelyt

Laadukas, mattapintainen roll-up -kangas.

Toimitetaan siistiin ja kestävään telineeseen valmiiksi asennettuna.

1

Onko sivulla valmis aineisto vai tarvitsetko suunnitteluapua?

(max file size 20 Mt)

Kuvaile tarkemmin, millaista suunnitteluapua tarvitset? Suunnitteluapu alkaen 30,00 €.