Postituspalvelu

Postituspalvelulla – viestisi matkaan tehokkaasti ja luotettavasti

Olisimmeko ihannepainosi, jos emme hoitaisi painotuotteiden lisäksi myös postitusta? Ehkä – mutta emme ole valmiita ottamaan sitä riskiä. Siksi tarjoamme kattavat postituspalvelut, joilla viemme viestisi perille vaivattomasti ja aikataulussa.

Laadukasta postituspalvelua Pohjoismaissa

Palvelemme Pohjoismaiden laajuudella yrityksiä ja järjestöjä ja olemme aina valmiita neuvomaan, mitä postituksissa kannattaa huomioida. Toimimme Pohjoismaiden laajuisesti, tarjoten laadukkaita postituspalveluita kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille.

Anna meidän huolehtia postituksestasi puolestasi ja varmista, että viestisi saavuttaa kohdeyleisösi vaivattomasti ja ammattimaisesti.

Optimoituja postitusratkaisuja jokaiseen tarpeeseen

Postimaksut ovat yleensä printtikampanjan kallein osa, joten on tärkeää huomioida oikeat postitusluokat ja lähetysten paino. Me autamme sinua optimoimaan postitusratkaisusi, jotta säästät sekä aikaa että rahaa. Erikoisratkaisuissa hoidamme myös käsinpostitukset.

Toistuvissa lähetyksissä voimme yhdessä automatisoida prosessin, jolloin säästät aikaa ja rahaa. Ja jos kontaktilistasi on suppea, etkä ole ihan varma ketä lähestyisit viestilläsi, niin voimme auttaa kohderyhmähankinnoissa.

Kokonaisvaltaista palvelua

Käytössämme on monipuolinen konekanta, joka mahdollistaa niin suurten kuin pienempienkin lähetyserien käsittelyn. Ei siis ole väliä, onko kyseessä yksittäiset lähetykset tai satojen tuhansien erät, hoidamme viestisi matkaan luotettavasti ja ajallaan.

Voit luottaa meihin kaikissa postitukseesi liittyvissä tarpeissa. Haluatpa sitten lähettää kirjeitä, paketteja tai toteuttaa käsinpostituksia, meillä on ratkaisu juuri sinulle.

Postin lajittelupalvelulla edullisemmat postimaksut

Käytössämme on myös Postin lajittelupalvelu, joka tuo alennuksen postimaksuihin. Anna meidän siis hoitaa postitukset puolestasi ja hyödynnä samalla alennetut postimaksut. Me hoidamme kaiken niin, että sinä voit keskittyä liiketoimintasi ytimeen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää postituspalvelustamme.

Tutustu Painotalo Laine Printin monipuolisiin painotuotteisiin.

Viemme viestin perille saakka

Suosittuja postitustuotteita