Kuoritus ja postitus

Kuoritus ja postitus

Olisimmeko ihannepainosi, jos emme hoitaisi myös postitusta? Ehkä – mutta emme ole valmiita ottamaan sitä riskiä. Hoidamme viestisi tai tilauksesi eteenpäin oli se minkä mallinen tahansa ja menossa minne tahansa.

Palvelemme Pohjoismaiden laajuudella yrityksiä ja järjestöjä ja olemme aina valmiita neuvomaan, mitä postituksissa kannattaa huomioida. Postimaksut ovat yleensä printtikampanjan kallein osa, joten on tärkeää huomioida oikeat postitusluokat ja lähetysten paino.

Ei ole väliä, onko kyseessä yksittäiset lähetykset tai satojen tuhansien erät, monipuolisella konekannallamme hoidamme viestisi matkaan ajallaan ja luotettavasti. Erikoisratkaisuissa hoidamme myös käsinpostitukset. Toistuvissa lähetyksissä voimme yhdessä automatisoida prosessin, jolloin säästät aikaa ja rahaa. Ja jos kontaktilistasi on suppea, etkä ole ihan varma ketä lähestyisit viestilläsi, niin voimme auttaa kohderyhmähankinnoissa.

Käytössämme on myös Postin lajittelupalvelu, joka tuo alennuksen postimaksuihin. Anna meidän siis hoitaa postitukset puolestasi.

Viemme viestin perille saakka

Suosittuja postitustuotteita