Tekstiviestimarkkinointi

Tekstiviestimarkkinointi

Nopea, helppo, edullinen ja tehokas

Tekstiviesti, eli SMS, on todella tehokas, nopea ja edulinen vaihtoehto tavoittaa asiakkaasi. Tarjoamme SMS-kampanjoita sekä kertaluontoisina, että jatkuvaan tarpeeseen. Sinun ei tarvitse opetella käyttämään uusia ohjelmia tai ottaa vastuuta lähetyksistä – riittää, että toimitat meille rekisterin numeroista, joita haluat lähestyä.


Tekstiviestin käyttötarkoitukset

Markkinointi

Nopea, edullinen, toimintavarma ja tavoittaa hyvin.

Toimii loistavasti monikanavamarkkinoinnissa printin tukena.

Tiedottaminen

Kirjettä nopeampi ja sähköpostia varmempi tapa ilmoittaa esimerkiksi palvelukatkoksesta, toimipisteen muuttamisesta tai uusista aukioloajoista.

Osana automaatiota

Ilmoita asiakkaallesi, että hänen tilauksensa on rekistörity tai muistuta tapahtuman osallistujia tapahtumasta paria päivää ennen H-hetkeä. Nopeuta asiakaspalvelua ja lähetä myyjälle SMS-ilmoitus, kun asiakas jättää soittopyynnön kalliista tuotteesta.

Kuponki tai lahjakortti

Paperinen kuponki on helppo unohtaa kotiin, mutta kännykkä kulkee aina mukana. Lähetä alennuskuponki tai lahjakortti tekstiviestinä!

Myös tekstiviestin voi personoida

Saavutat lisähuomiota personoimalla tekstiviestin. Personoinnin ei ole pakko tarkoittaa pelkkää nimeä, vaan asiakkaille voi lähettää vaikkapa ostohistorian mukaan räätälöidyn tuotetarjouksen. Tehokkaimmillaan SMS-markkinointi on yhdistettynä printtiin.


Tekstiviestimarkkinoinnin pelisäännöt

Vastaanottajaa ei saa häiritä turhilla tekstiviesteillä ja tekstiviestimarkkinointiin täytyy aina olla vastaanottajan lupa.

SMS-markkinoinnin tueksi

Viemme viestin perille saakka